Acasa: Love is here

Leave a comment
Zen Family Bliss

SwingPhoto credit: Park & Cube

“Zambeste! Azi e o noua zi!”

Am citit acest indemn de cateva ori pe frigiderul soacrei mele. Era scris pe un magnet si imi sarea in ochi in fiecare dimineata cand intram in bucatarie. Mi se parea atat de potrivit sa te trezesti si sa dai nas in nas, la prima ora a diminetii, cu un asemenea mesaj simplu si pozitiv.

Si atunci mi-a venit ideea sa-mi fac si eu acasa ceva inspirational, pe care sa-l vad/citesc de cum deschid ochii. Si am pictat un tablou mic, pe care l-am pus strategic pe peretele opus patului nostru, cat sa-l vad si eu si sotul meu cand ne trezim dimineata. Nu e el un Picasso, dar e colorat si vesel, iar mesajul imi merge la inima: “Love is here.” Atat. Suficient cat sa-mi amintesca intr-o nanosecunda ca iubirea este aici, de cum deschid ochii si ca ma vegheaza si noaptea in somn.

Iubirea este ceea ce hranim, crestem si ingrijim de dimineata pana seara in familia noastra. Iubirea este legatura de suflet dintre noi trei: cea mica si noi doi. Este ceea ce ma pune pe mine in miscare in fiecare dimineata. Iubirea este bucuria de a fi impreuna zi de zi si reprezinta motivatia suprema de a construi umar langa umar o viata frumoasa.

Love is here and it’s all I need.

Acum va intreb pe voi: cu ce ganduri va treziti in zorii zilei? Aveti un obiect preferat, o fotografie sau un mesaj inspirational pe care il vedeti zi de zi si care va ofera doza zilnica de motivatie?

Hai, spuneti-mi si mie ce este. Poate imi dati o noua idee 🙂

Ganduri bune,

Bianca Zen 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s