De prin casa: locurile mele preferate

Leave a comment
Zen Family Bliss

Living

Ieri stateam intinsa pe canapeaua din camera fiicei mele, asteptand ca ea sa adoarma, iar gandurile imi zburdau vesele de la un subiect la altul. Mi-am dat seama cat de mult imi place sa o privesc cum adoarme si sa-i ascult respiratia dulce, de copil, in timp ce se cufunda intr-o lume de vise si aventuri imaginate.

Si acolo fiind, sub privirea strengareasca a jucariilor ce ne inconjoara la tot pasul, m-am bucurat in sinea mea de aceste clipe nepretuite si de linistea casei noastre, in care visele celor mici se impletesc armonios cu visurile celor mari. Mi-am dat seama, ce mult pretuiesc intimitatea casei noastre si fiecare coltisor care vine sa spuna o poveste despre noi cei care locuim si visam in ea.

Iata care sunt locurile mele favorite din casa:

Locul in care petrec cel mai mult timp

Lucrez de acasa, asa ca biroul din dormitorul nostru este spatiul perfect in care iau nastere proiecte noi, idei creative si planuri ambitioase.

Locul cel mai vesel

Este masa din living. Aici ne adunam familiile si prietenii in jurul mesei, servim bucate pregatite cu dragoste si pricepere, inveselim atmosfera cu buchete de flori colorate si decantam vinuri ce se termina mult prea repede. Aici se aud povestile cele mai traznite sau intamplarile haioase de peste zi, aici se deapana amintiri si se creeaza altele noi. Aici se ciocnesc pahare in cinstea prieteniei si a dragostei ce ne leaga.

All is pretty

Locul cel mai relaxant

Asa cum spuneam si mai sus, canapeaua din camera fiicei mele.

Locul cel mai plin de iubire

Este patul din dormitorul nostru. Aici se inghesuie imbratisarile cele mai calde, visele de duminica dupa-masa si clipele de odihna a zilelor ploioase de weekend. Tot aici este si “trambulina” celei mici, in care se topaie cu zambet si chiot inainte, pana cand se vor rupe arcurile.

Locul in care imi trag sufletul pret de o clipa

In fata ferestrei din bucatarie, unde ma intampina razele zilei ce sta sa inceapa si ma asteapta cuminti trei litere din lemn, care formeaza cuvantul “Z E N”.

Kitchen

Locul cel mai fotografiat

Sunt doua de fapt. Masa din living, despre care am vorbit mai sus si canapeaua din living, unde daca ne inghesuim bine de tot, incap toti cei dragi intr-o fotografie.

Locul cel mai incarcat de amintiri

Este biblioteca noastra plina cu cartile care ne-au format, ne-au impresionat si ne-au uns la suflet. Rafturi intregi de albumele de arta si de fotografii, felicitari si vederi inmagazinate in cutii vesel colorate, si CD-uri cu muzica pentru toate starile.

Detail

Bonus:

Locul cel mai dezordonat

Contrar asteptarilor sau nu, acest loc este dulapul meu. In cel al fiicei mele fac ordine, iar in al meu dezordine.

Locul cel mai ciudat

Pseudo-camara/debaraua noastra, acest Triunghi al Bermudelor, din care apar si dispar dupa legi nestiute de noi: borcane si borcanase, sticlute, vaze, cutii mii si mii, instrumente de mesterit si cate si mai cate.

 * Sursa imagini via sugar
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s