Oamenii mici exista, dar nu conteaza

comment 1
Random Thoughts

Am zis ca am sa scriu numai despre lucruri bune, despre lucruri frumoase si inspirationale, dar iata-ma azi impiedicandu-ma de un om mic. Un om mic si lipsit de coloana vertebrala asa cum sunt toti oamenii mici de teapa lui.

Nu vreau sa par nici aroganta, nici atotstiutoare, doar vreau sa-mi spun oful aici.

Oamenii astia mici stau in lumea lor mica si ingusta si din cand in cand mai scot capul afara si vad cat de frumoasa este lumea oamenilor normali, de bun-simt si de cuvant. Si atunci sub paravanul vorbelor marete si a promisiunilor inflacarate, dar fara substanta, vor sa intre in lumea aceasta frumoasa, sa pacaleasca pe cineva sau sa strice ceva din armonia aceasta minunata.

De ce o fac?

Ignore

Probabil ca nici ei nu stiu prea bine de ce.

O fac din frica, din ignoranta, din proasta crestere sau din rea-vointa. Pe cat sunt de neseriosi, pe atat sunt de orgoliosi. In plus, grandomania lor merge mana in mana cu mitomania.

Cand sunt prinsi asupra faptului si li se reclama lipsa de seriozitate, josnicia sau moralitatea indoielnica, se fac si mai mici si mai rai si te ataca in fel si chip. Unii cu o vorba aruncata in vant, altii cu gesturi mici pe masura caracterului lor.

Cam atat despre oamenii mici. Mi-au retinut atentia pret de o postare pe blog si atat. Acum eu ma intorc linistita la viata mea, iar ei, cu coada intre picioare, se intorc imbufnati in lumea lor mica din care au venit. Probabil pana la urmatoarea abatere.

Binecuvantarea este ca ma intalnesc rar si accidental cu astfel de oameni mici. Ei misuna peste tot, dar eu aleg sa nu-i vad si sa nu-mi fac de lucru cu ei.

Stiu ca exista, dar asta nu inseamna ca si conteaza.

Pam-pam,

Bianca Zen 2*Photo via ZsaZsa

Advertisements

1 Comment

  1. Pingback: Beauty is timeless | Urban Zen Living

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s