Scrisoare catre Fiica Mea

comments 2
Heart to Heart / Zen Family Bliss

Impreuna

Dragi prieteni,

Bine v-am gasit!
Continui si azi cu un post in romana (si in curand va fi si cu diacritice, pana ma lamuresc cum sa le instalez). Este un post scurt, mai degraba un mic anunt, cat sa va spun ca azi sunt in vizita in livada, pe blogul Sunt Un Copac.

Prietena Copac, m-a ajutat sa pun la cale cel mai emotionant cadou de pana acum…o scrisoare de dragoste pentru fiica mea, Zara, care implineste azi trei ani. Cand mi-a spus de dimineata:”Ce ar fi sa scrii despre Zara?”, am simtit cum ma inunda toate emotiile lumii si cum mainile mele ma trag degraba spre laptop. Am scris totul dintr-o suflare, cu inima bubuind de emotie si cu mintea care-mi scotea inainte toate amintirile legate de sarcina, de nastere si de toate Clipele Magice adunate in acesti trei ani de poveste.

Pentru mine, Zara este de departe cel mai bun Invatator al meu si ii sunt atat de recunoscatoare ca m-a ales pe mine sa-i fiu mama. Am invatat de la ea ca perfectiunea sta numai in iubire si ca aceasta iubire este singura care transcede limitarile noastre lumesti.

Va redau mai jos, un fragment din cele scrise si trimise in livada cu copaci Zen, invitandu-va, daca va place ce cititi, sa descoperiti intreaga poveste aici, acasa la Copac.

Am zambit tot drumul spre spital si m-am gandit la primele cuvinte pe care aveam sa ti le spun. Am vrut ca primele vorbe pe care le auzi pe acest pamant sa fie: “Bine ai venit! Te iubesc!”. Se pare ca am ales bine, pentru ca atunci cand medicii mi te-au pus in brate, m-ai ascultat, te-ai oprit din plans si mi-ai zambit.

Pentru mine, timpul s-a oprit atunci in loc si mi-am spus ca pot sa mor chiar in acea clipa pentru ca am atins Fericirea Suprema. Pentru asta am trait. Pentru exact aceasta Clipa.”

Inchei, nu inainte de a va multumi pentru toate mesajele frumoase gandite si simtite pentru Zara. Va sunt profund recunoscatoare si stiu ca tot binele transmis, vi se va intoarce inzecit.
Va imbratisez pe toti,
Bianca Zen 2
Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s