Mesaje Scurte: Despre Tata

Leave a comment
Mesaje Scurte

Tata

Dragii mei,

Stiti cum se intampla dupa o lunga perioada de tacere, nu?

Vine cheful de vorbit, dorinta de a impartasi totul deodata, cinci sute de idei pe minut si doua posturi pe zi. Asa mi se intampla si mie! Din acest motiv, zic ca uneori sunt bune pauzele si-n gandire si-n simtire si mai ales in scriere.


Astazi as vrea sa inaugurez o rubrica noua, pe care nu am numit-o tocmai creativ (dar poate vine inspiratia intre timp): “Mesaje Scurte”. Este acea rubrica in care gasiti posturi de mici dimensiuni si sper eu, datatoare de mari revelatii. De regula, sunt mesaje, pe care le postez si pe pagina mea de facebook cand ma impresioneaza ceva in mod deosebit sau cand ma mananca degetele pe tastatura. Bun, ma opresc aici cu vorbaria. Iata-l pe primul. 🙂


“Am vazut aseara un film in care se vorbea despre calitatea de a fi tata.

A avea un tata bun si iubitor, mai ales pentru o fata, inseamna sa pasesti in viata cu capul sus, sa te uiti in ochii oamenilor cu incredere si sa mergi pana in panzele albe pentru visurile tale. Asta pentru ca stii, ca in orice moment si indiferent de ce s-ar intampla, tatal tau este acolo pentru tine.

Pentru mine, tatal meu inseamna o infinita poveste de dragoste si daruire.

El este si a fost dintotdeauna eroul meu, refugiul meu, stalpul meu de rezistenta, cel care mi-a asternut lumea la picioare ca eu sa fiu fericita si sa-mi indeplinesc toate visurile.

Mai este fix o luna pana la ziua lui, dar n-am vrut sa astept pana atunci ca sa-i spun toate acestea – iubirea nu trebuie amanata!

Daca aveti si voi un astfel de Om in viata voastra, nu ezitati sa-l sunati chiar acum: il gasiti la o bataie de inima distanta. ❤ “

Cu mult drag,
Bianca Zen 2

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s